Wie zijn wij?

Team Elyana

Team Elyana

Yassine Fadil

Kantoorcoördinator

Je kan Yassine contacteren van 8:30 tot 16:30 op 03/500.01.31 voor al uw vragen i.v.m. thuisverpleging, bloedafnames, glucosetesten, wondzorgen etc. Ook voor uw afspraken met 1 van de andere collega’s kan een afspraak geregeld worden via onze office manager.

Team Elyana

Anas Abied

Dossierbeheerder

Anas houdt zich bezig met het systeem van thuisverpleegkundigen en de nieuwigheden op het platform. De regel-wetgeving in de thuisverpleging en zorgt hiervoor dat iedereen dagelijks zijn planning kan ontvangen op de app om een ronde tot goede banen te leiden. Dit is natuurlijk niet alles, als service manager komen er een hele boel andere taken bij kijken. Anas weet deze allemaal geregeld te krijgen.

Team Elyana

Aabed Loutfi

Financieël manager

Financieel beheer, daarvoor hebben wij Aabed. Hij zorgt ervoor dat alles gezien wordt en aandacht geschonken wordt aan de kleine lettertjes.

Team Elyana

Zain El Abidine

Compliance manager

Onze controleur-inspecteur. Hij zorgt er voor dat de regels blijven nageleefd worden, dat de medewerkers hun job uitvoeren zoals het moet en dat niemand iets over het hoofd ziet.

Team Elyana

Omayma Loutfi

COO

Omdat Elyass en Hana handen tekort komen, hebben wij Omayma die twee extra handen aanbiedt om alles kwalitatiever naar buiten te brengen.

Team Elyana

Hana Loutfi

CEO

Medeoprichter Elyana - Verpleegkundige

Team Elyana

Elyass El Adouli

CEO

Medeoprichter Elyana - Verpleegkundige