Alle zorgtoepassingen voor thuisverpleging

Elyana

Alle zorgtoepassingen voor thuisverpleging

Indien u nood hebt aan thuisverpleging in regio Antwerpen en Mechelen, kan hiervoor terecht bij Elyana. Ons team bestaat uit gediplomeerde thuisverpleegkundigen met een groot hart voor de mensen. Elke patiƫnt is voor ons even belangrijk en krijgt een gepaste, verpleegkundige verzorging op maat van zijn/haar individuele behoeften.

Algemene verzorging en specialisaties
We komen graag bij u langs voor het verlenen van alle algemene verzorgingstoepassingen, gaande van hulp bij het aankleden tot het aanbrengen van infusen en zoveel meer. Ons team is bovendien gespecialiseerd in wondzorg, stomazorg en bloedafnames bij u aan huis in regio Antwerpen en Mechelen.

In overleg met andere zorgverleners
Onze thuisverpleging houdt steeg het totale plaatje voor ogen. Dit betekent dat we op alle vlakken een professionele ondersteuning bieden. Om een optimale verzorging te garanderen, werken we steeds nauw samen met andere zorgverleners en met uw huisarts of specialist.

Wenst u graag meer informatie over onze manier van werken? Of wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken om uw behoeften te bespreken? Dan kan u ons steeds contacteren. We helpen u graag verder.